Blogger Layouts

Saturday, February 18, 2012

MY E - DAY

hai kawan2...

kite nak update belog kite ni...sekarang nak update cerite pun kene tunggu lappy balik dari jauh...hehehhee....ok lah, oklah...so, untk entry kali ni kite nak cite pasalllll......."My E-Day"..hihihihi..
macam tidak percaye lah...maka pada 28 Januari 2012 saye NUR AIN BINTI A AZIZ telah selamat bertukar status menjadi TUNANG kepada EMAN SHUKRI BIN SARMAN..kikikikiki...serius tak sangke secepat ini....hihihihih..so sekarang kite tak boleh nak nakal2 sangat...bak kate kak long Eman, belajar jadi matang ...ok i will try Kak Long :)

kat bawah ni kite nak kongsikan sedikit picha kite mase hari itu...

~sanggul asyik jatuh je!!!~

~semoge ikatan ini diberkati oleh-Nya..amin~

~ibu mertuaku..hihihihi~

~en.kunang kite~


Dan yang paling seronok lagi bile kawan2 tersayang ade same2 mase majlis ni..
~geng lepaking~
~dan ini kesayangan kite~
"terima kasih korang sebab sudi datang jauh untuk aku"
sayang korang
*pic ambik dari FB ara hihihihi*


>> terima kasih jugak kepade family kite yang bertungkus lumus  bagi menjayakan majlis ini<<

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews

me & u

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Magical Tinkerbell

RECENT VISITORS